Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Admin

Pages: [1]
1
Tiedotteet / Uusi foorumi työveneille - WorkBoat.fi. Tervetuloa!
« on: May 07, 2019, 12:07:10 PM »
Nyt foorumia lukeaksesi tulee kirjautua sisään. Kaikki entiset aiheet ja viestiryhmät aukeavat sisäänkirjautumisen jälkeen. Kokeillaan tällä, motivoisiko se ihmisiä rekisteröitymään. Ilman sisäänkirjautumista kynnys kommentoida on tietenkin korkeampi.

2
Tiedotteet / Uusi foorumi työveneille - WorkBoat.fi. Tervetuloa!
« on: August 30, 2018, 12:00:06 PM »
Satamat & Telakointi alue näkyy vain sisäänkirjaantuneille, foorumista ei ole tarkoitus tehdä kalustoesittelyä joka johtaisi ei-toivoittuihin vierailuihin alueella ja mahdollisiin vahinkoihin. Kiinostus ja oppiminen veneistä varmaan sopii omistajillekkin jos se ei aiheuta harmia.

Siis veneiden bongailua ja kuvia foorumille, olkaat hyvät.

Ylläpito

3
Tiedotteet / Uusi foorumi työveneille - WorkBoat.fi. Tervetuloa!
« on: March 14, 2018, 03:20:45 PM »
Foorumille rekisteröityessä tulee jatkossa hyväksyä Captcha -tarkistus jotta palvelu voi varmistua rekisteröityjän olevan ihminen. Ikävää, että tämä oli pakko ottaa käyttöön jatkuvan roskatilien luomisyritysten takia (Ukraina, Venäjä, Puola jne maista).

Käytetty reCaptcha pitäisi olla ihmisystävällinen, joten toivottavasti siitä ei ole paljon riesaa uusille rekisteröityjille.

Ylläpito

4
Tiedotteet / Vs: Uusi foorumi työveneille - WorkBoat.fi. Tervetuloa!
« on: March 06, 2017, 12:02:03 PM »
Alue Uutiset on tarkoitettu vain alan uutisille ja uusien viestien lisääminen viestialueelle on rajoitettu.

Rekisteröitymällä foorumin jäseneksi voi tilata uusista ketjuista muistutuksen sähköpostiinsa. Alueen käyttörajoitus pitää viestimäärän kohtuullisena.

5
Tiedotteet / Uusi foorumi työveneille - WorkBoat.fi. Tervetuloa!
« on: February 07, 2017, 12:07:22 PM »

Työveneisiin keskittyvää keskustelua ei taida juuri olla missään suomalaisella foorumilla, joten tässä on nyt oma pesä sille.

Foorumin on perustanut Juha Tuomala, käyttäjätunnus Tuju täällä.


Terveisin ja Tervetuloa, ylläpito

Pages: [1]