Kaikki aiheet > Tiedotteet

Uusi foorumi työveneille - WorkBoat.fi. Tervetuloa!

(1/1)

Admin:

Työveneisiin keskittyvää keskustelua ei taida juuri olla missään suomalaisella foorumilla, joten tässä on nyt oma pesä sille.

Foorumin on perustanut Juha Tuomala, käyttäjätunnus Tuju täällä.


Terveisin ja Tervetuloa, ylläpito

Admin:
Alue Uutiset on tarkoitettu vain alan uutisille ja uusien viestien lisääminen viestialueelle on rajoitettu.

Rekisteröitymällä foorumin jäseneksi voi tilata uusista ketjuista muistutuksen sähköpostiinsa. Alueen käyttörajoitus pitää viestimäärän kohtuullisena.

Admin:
Foorumille rekisteröityessä tulee jatkossa hyväksyä Captcha -tarkistus jotta palvelu voi varmistua rekisteröityjän olevan ihminen. Ikävää, että tämä oli pakko ottaa käyttöön jatkuvan roskatilien luomisyritysten takia (Ukraina, Venäjä, Puola jne maista), ohessa kuva yrityksistä luoda tili tänne foorumin sotkemiseksi. Rekisteröityessä kannattaa mahdollisuuksien mukaan erottautua noista, esimerkiksi käyttämällä etu.sukunimi -muotoista sähköpostiosoitetta jos sellainen on jo olemassa.

Käytetty reCaptcha pitäisi olla ihmisystävällinen, joten toivottavasti siitä ei ole paljon riesaa uusille rekisteröityjille.

Ylläpito

Admin:
Satamat & Telakointi alue näkyy vain sisäänkirjaantuneille, foorumista ei ole tarkoitus tehdä kalustoesittelyä joka johtaisi ei-toivoittuihin vierailuihin alueella ja mahdollisiin vahinkoihin. Kiinostus ja oppiminen veneistä varmaan sopii omistajillekkin jos se ei aiheuta harmia.

Siis veneiden bongailua ja kuvia foorumille, olkaat hyvät.

Ylläpito

Admin:
Nyt foorumia lukeaksesi tulee kirjautua sisään. Kaikki entiset aiheet ja viestiryhmät aukeavat sisäänkirjautumisen jälkeen. Kokeillaan tällä, motivoisiko se ihmisiä rekisteröitymään. Samalla rekisteröitymisen Captcha on poistettu ja rekisteröintilomakkeeseen lisätty profiilin nimikenttä.

Ilman sisäänkirjautumista kynnys kommentoida oli korkea joka tietysti helpottuu muutoksen myötä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta